Tervetuloa – Välkommen – Willkommen – Bienvenue – Benvenuto – Welcome !

... Sveitsin suomalaisen kirkollisen työn kotisivuille!

Suomalainen kirkko Sveitsissä (SKS) on uskonnollinen yhteisö, jonka toiminnan tavoitteena on Sveitsissä ja Liechtensteinissa asuvien ulkosuomalaisten hengellisen elämän tukeminen heidän äidinkielellään sekä elämän eri arki-, juhla- ja surun hetkissä rinnalla kulkeminen.

Toimintaa koko maassa

Työmme toteutuu jumalanpalvelusten, kirkollisten perhejuhlien ja muun kirkollisen toiminnan järjestämisessä suomalaisille ja heidän perheilleen. Pyydettäessä Sveitsin ulkosuomalaispappi matkustaa esimerkiksi toimittamaan kasteen, avioliiton- tai hautaan siunaamisen paikkakunnallesi ja myöskin tarjoaa tukeaan eri elämäntilanteissa.

Toimimme pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta tarvittaessa käytämme myös muita kieliä; mm. kirkollisten perhejuhlien tai muiden seurakuntien kanssa yhdessä toteutettujen tapahtumien kohdalla.

SKS on osa Suomen ev.-lut. kirkon ulkosuomalaistyötä ja pyrkii toimimaan yhteistyössä muiden suomalaisyhteisöjen kanssa.

Tule mukaan !

Jos sinulla on ideoita tai ehdotuksia Sveitsin suomalaista kirkollista toimintaa koskien, jokin asia askarruttaa sinua tai suunnittelet kirkollista perhejuhlaa, ole aktiivinen suuntaamme!

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

joutsenet lentävät SKS.n logossa