Zürichin Mummotupa etsii uusia mummoja ja pappoja!

26.8.2022 10.41

Mummotupa Zürichissä etsii uusia "mummoja", myös "papat" tervetulleita!

Jo vuosia, suomalaisen seurakunnan aikoinaan aloittama ja Suomalainen Kirkko Sveitsissä jatkama mummotupa toiminta, on suonut monille pienten lasten vanhemmille hetken ns omaa aikaa ja lapsille mukavia hetkiä toisten suomalaisten lasten parissa, ihanien "mummojen" hoivissa.

Mummotupa, joka on noin kerran kuussa lauantaisin Wipkingenissä, etsii nyt uusia "mummoja" toimintaan mukaan. Tämän syksyn päivämäärät ovat 24.9,22.10,10.12.

Mummo-sana on lainausmerkeissä, koska "mummoksi" ei ole ala- eikä yläikärajaa, ainoastaan halu ja ilo viettää muutama tunti pienten lasten kanssa touhuten, jokainen omien kykyjensä ja jaksamisensa rajoissa.

Ilman tarpeellista määrää paikalla olevia "mummoja", ei näitä arvokkaita hetkiä voida jatkossa järjestää.

Sinä joka haluat antaa hetken omaa aikaasi tähän arvokkaaseen toimintaan ole yhteydessä toiminnnasta vastaavaan:

tusi@gmx.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä