Yhteystiedot

Ajankohtaista

7.6.2018Vuoden 2018 yleiskokouksen pöytäkirja luettavissaLue lisää »28.3.2018Piispa Luoman pääsiäistervehdysLue lisää »1.3.2018Tiedotuslehtinen 77 Maaliskuu 2018Lue lisää »26.1.2018Kutsu vuosikokoukseen 2018Lue lisää »

Satunnainen kuva

pappi_tauolla

Pikakysely

Kuinka usein käyt näillä sivuilla?

Pastori Pia Repo-Leine

Pappi palvelee Sveitsissä pysyvästi tai määräaikaisesti asuvia suomalaisia ja heidän perheenjäseniään, Sveitsissä vierailevia suomalaisia sekä Sveitsin suomenystäviä monimuotoisen kirkollisen toiminnan avulla. Jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, tiedotustoiminta, sielunhoito ja monet erityyppiset päivä- ja viikonlopputilaisuudet ovat tämän tehtävän toteuttamista. Keskeistä papin tehtävässä on viime vuosina ollut suomalaisen kirkollisen työn rakenteiden vahvistaminen ja SKS:n organisaation uudistaminen.Pappi toimii jatkossakin yhteistyössä alueellisten seurakuntaneuvostojen kanssa ja osallistuu kirkkotoimikunnan työskentelyyn. Pappi on myös läheisessä yhteistyössä Sveitsin luterilaisten seurakuntien liiton, BELK:n kanssa.

2017 johtotiimi

Vuoden 2017 yleiskokouksessa valittu johtotiimi oikealta vasemmalle:

Satu Isotalus, puheenjohtaja

Pia Repo-Leine, pastori

Markku Happonen, varapuheenjohtaja

Pirjo Schwarz, rahastonhoitaja

Teija Keinänen Dudle, sihteeri/tiedottaja


Suomalainen kirkko Sveitsissä -työssä käytetään vapaaehtoisuuden pohjalla Sveitsissä ja sen naapurimaissa asuvaa pappistyövoimaa, kanttoreita, muita kirkollisia työntekijöitä ja muusikoita.

 

Henkilöstön yhteystiedot löytyvät täältä…..