Herrliberg: Kajaus-konsertti

Kajaus-kvartetti
Katolische Kirche Herrliberg,Rennweg 30

Kajaus-kvartetti konsertoi 2.10.21. Thunin kaupungintalolla klo 16.00 ja Herrlibergissä, (Katolische kirche Herrliberg, Rennweg 30) 3.10.21, klo 15. Ohjelmassa mm. Barbershoppia, Eino Juhani Rautavaaran, Leevi Madetojan ja suomalaista musiikkia.

Juurevan jykevää ja taipuisan soinnikasta lauluyhtyemusisointia barokista barbershopiin.

Hannu Lehtikangas - Pekka Soranummi - Tommi Niskala - Elja Puukko

Kajaus-kvartetin jyhkeän miehinen ja lyyrisen taipuisa sointi muodostuu neljän kokeneen kirkkomuusikon yhteensulautumana. Hannu, Pekka, Tommi ja Elja ovat monessa liemessä keitettyjä musiikin moniottelijoita, kuoronjohtajia ja laulajia, joita yhdistää rakkaus tasapainoisen täyteläiseen yhteissointiin. Kajaus-kvartetin syntysanat sanottiin Espoossa noin vuonna 2010, ja konserttimatkat ovat vieneet miehiä ympäri kotimaata sekä ainakin Saksaan ja Sveitsiin. Kaikki kvartetin jäsenet esiintyvät myös aktiivisesti soolotehtävissä omien työtehtäviensä lomassa ja ohessa.

Alkuperäiskokoonpanossa bassoa lauloi Jari Parviainen (1963-2020). Yhtyeen alkumetreillä mukana ollut Pekka Soranummi liittyi takaisin kokoonpanoon tänä syksynä