Bern: Katse tulevaisuuteen! Seniori-infotilaisuus

Bern: Katse tulevaisuuteen! Seniori-infotilaisuus Antonierkirche

Me kaikki vanhenemme ,halusimme tai emme. Uhraa hetki aikaasi ja ajatuksiasi teemalle. Miten säilytän seniorina itsenäisyyden ,mutta vältän yksinäisyyden? Mitä palveluja meille ulkosuomalaisille on tarjolla?

Teemasta meille alustaa Satu Oldendorff, jolla on työtehtäviensä ja luottamustoimiensa ansiosta aiheeseen laaja kokemus ja näkemys.

Esityksessään Satu kertoo yleisimmistä ikääntymiseen liittyvistä ongelmista,ratkaisumahdollisuuksista, Suomi-Seuran tarjoamista palveluista,esimerkkejä ulkosuomalaisseniorityöstä eri maissa sekä tulevista suunnitelmista.

Huom!Esitys ei sisällä lakisääteisiä työeläke- tai eläkevakuutusasioita.

Klikkaa tästä esite suuremmaksi.

SVFF Gruppe Bern/Solothurn/Ostschweiz/Zürich/SVFF Kultur,SKS,Suomalainen Seurakunta sekä USP

Migrationszentrum Wipkingen

EGK Geschäftstelle,Oberer Graben 16,St.Gallen