Yleiskokous 2019

Evankelis-luterilainen kirkko Geneve

Vuoden 2019 yleiskokousta isännöi Geneven seurakuntaneuvosto Suosittelemme merkitsemään päivän jo nyt kalenteriin ja mahdollisesti varaamaan Gemeinde Tageskarten !

Kokoustamme klo 11-15:30. Kokouksessa käsitellän sääntöjen määräämät asiat sekä muut asialistalta löytyvät kohdat.

Kokouksessa läsnä Päivi Vähäkangas ja Mauri Vihko Kirkon ulkosuomalaistyöstä (KUST) tuoden meille terveisiä Suomesta.

Päiväruokailuna Geneven seurakuntaneuvosto tarjoaa keittoa, leipää, juustoa, leikkeleitä ja salaattia sekä iltapäiväkahvit. Jokaiselta ruokailijalta peritään 5,00chf.

Helmikuun yleiskokouksessa pidetään johtotiimin vaalit.Toimikauden pituus on ohjesäännön mukaisesti kaksi vuotta.Suomalainen Kirkko Sveitsissä etsii uutta rahastonhoitajaa seuraavaksi toimikaudeksi.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä puheenjohtajaa tai nykyiseen rahastonhoitajaan. Heiltä saa myös lisätietoja tehtävästä.

Kaikki kokouksessa tarvittavat asiakirjat löydät täältä

kohdassa info ja asiointi-> rakenne->vuosikokous

Evangelisch-Lutherische Kirche Zürich

Perinteinen suomalainen Kirjapörssi