Pappi

Sveitsin suomalaispapin työ on Suomen ev. lut. kirkon tukemaa ja papin virka on määritelty osa-aikaiseksi (40 %).

Pappi työskentee Sveitsissä asuvien suomalaisten,heidän perheittensä  ja kirkkomme ekumeenisen toiminnnan hyväksi.

Otathan rohkeasti yhteyttä kun kaipaat luottamuksellista keskustelua, toivot pappia kirkollisiin toimituksiin (kuten kasteet, konfirmaatiot tai hautajaiset) tai kun tiedät jonkun muun tarvitsevan suomalaisen papin palveluja tai apua eri elämäntilanteissa. Pappi on täällä sinua varten olinpaikasta, iästä tai hengellisestä taustastasi riippumatta.

Tapaamisiin elämän erilaisissa ilon- ja surun-, arki- ja juhlahetkissä! Lue täältä Pia-papin tervehdys !

Johtotiimi

SKS:n johtotiimin muodostavat kirkkotoimikunnan puheenjohtajat, rahastonhoitaja, tiedottaja/sihteeri ja pappi. Tiimi valmistelee kirkkotoimikunnan kokoukset sekä yleiskokouksen ja huolehtii kokousten päätösten toimeenpanosta ja tiedottamisesta.

Vuonna 2019 valittu johtotiimi,viisi henkilöä
Vuonna 2019 valittu johtotiimi
SKS:n puheenjohtaja, Zürichin seurakuntaneuvoston puheenjohtaja
SKS:n rahastonhoitaja