Yhteystiedot

Ajankohtaista

5.8.2018Pia on kesälomalla ma 27.8.2018 saakkaLue lisää »7.6.2018Vuoden 2018 yleiskokouksen pöytäkirja luettavissaLue lisää »28.3.2018Piispa Luoman pääsiäistervehdysLue lisää »1.3.2018Tiedotuslehtinen 77 Maaliskuu 2018Lue lisää »

Satunnainen kuva

dsc03856

Pikakysely

Kuinka usein käyt näillä sivuilla?

Sveitsin suomalaispappi

Sveitsin suomalaispappina toimii 30 %:sti 1.9.2015 lähtien  pastori Pia Repo-Leine Konstanzista.

Papin työpanosta käytetään suomalaisia, heidän perheenjäseniään, suomenystäviä ja kirkkomme ekumeenista toimintaa varten. Papin yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot valikosta.

Linkistä kirkolliset toimitukset saat tietoa elämän merkittäviin taitekohtiin kuuluvista kirkon pyhistä toimituksista eli kaste, vihkiminen, kodin siunaus, hautajaiset ja rippikoulu. Voit pyytää suomalaista pappia toimituksiin asuitpa missä päin Sveitsiä tahansa.

Tapahtumakalenteri antaa näkymän Sveitsin suomalaisen kirkollisen työn kokonaisuuteen. Sieltä löytyvät myös paikkakunnittain tiedot eri tapahtumista; ajat, paikat ja yhteystiedot.

Suomalaisen kirkollisen työn infolehtisen -Tiedotuslehtisen- saat lähettämällä osoitteesi tai sähköpostiosoitteen sähköistä lehteä varten (suosittelemme) osoitteeseen piaheino@gmail.com

Suomalaisen kirkollisen työn pohjana on 2012/2013 uusittu ohjesääntö. Se on luettavissa oheisen linkin kautta Suomalainen kirkko Sveitsissä (SKS) /Finnische Kirche in der Schweiz (FKS)

Näiltä sivuilta löytyy myös bannereita Suomen kirkkoon ja linkkejä muille suomalaissivuille Sveitsissä, Suomen ev.-lut. kirkon sivuille ja naapureidemme (Saksa ja Itävalta)  suomenkielisen kirkollisen työn sivuille.

Yhteyden Sveitsissä toimiviin luterilaisiin (saksankielisiä, Genevessä myös englanninkielinen) seurakuntiin saat 'linkit' valikosta (BELK).